Uddannelse

  • Hvilke krav gælder i dag?

I kraft af vores medlemskab af EU kommer der hele tiden nye standarder og regulativer. Der foretages løbende rettelser til og revision af eksisterende standarder og direktiver.

Uanset om man er maskinbygger, forhandler eller bruger, er man forpligtet til at have vide om, og følge bestemmelserne.

  • Vores kursusinstruktører har lang erfaring indenfor maskinsikkerhed

Et fremtrædende kendetegn ved alle salgsingeniører hos Jokab Safety er at vi dagligt arbejder med praktiske applikationer af standarder og bestemmelser. Dette er gældende for alt lige fra salg af sikkerhedskomponenter til projektering og levering af komplette sikkerhedssystemer til hele produktionslinier. Vi er også repræsenteret i standardiseringsgrupper som udarbejder Europæiske og internationale standarder indenfor maskinsikkerhed. Fordi Jokab Safety er globalt repræsenteret, har vi også kendskab til sikkerhedskravene i andre dele af verden.

  • Uddannelse indenfor maskinsikkerhed

Bygger du maskiner til videresalg eller til eget brug ? Er du bruger af maskiner ? Uanset din indgangsvinkel til maskiner og maskinanlæg har du brug for viden omkring krav og bestemmelser vedrørende maskinsikkerhed og om hvad der skal til for at opfylde lovgivningen.

  • Kursus i risikoanalyse

Vi holder regelmæssigt kursus i risikoanalyse og valg af produktionstilpassede sikkerhedsløsninger.

  • Produkttræning

Vi tilbyder træning på Jokab Safety produkter f.eks. Pluto sikkerheds-PLC, Vital sikkerhedsløsninger, sikkerhedsmoduler og lysgitre/lysbomme.